Vlieseline

Wat zijn de kenmerken van onze producten?

Vlieseline is al meer dan 75 jaar onmisbaar voor alle soorten toepassingen: Naden, randen, zomen, banden, lussen, appliqué, patchwork en quilten – alles lukt beter en gemakkelijker met Vlieseline. Onze hoogwaardige en betrouwbare stabilisators vormen de basis voor perfecte oplossingen.
Ons assortiment

Oplossing voor veelzijdige toepassingen

Wij bieden OPSTRIJKSTABILISATORS, STOFFEN STABILISATORS en INNAAISTABILISATORS. Of het nu zacht of stevig, dun of volumineus is, geschikt voor jassen, blouses of overhemden – alles is inbegrepen. KLEEFSTROKEN zijn belangrijke hulpmiddelen voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu in de tailleband, in de zoom, aan randen of als creatieve ondersteuning is: Vlieseline kleefstroken zijn makkelijk op te strijken en makkelijk in gebruik. Het CREATIEVE ASSORTIMENT heeft tal van innovatieve producten voor u klaar staan: Stabilisators voor appliqué, handwerk, reparaties, voor borduren, quilten, patchwork of zelfs voor het maken van uw eigen stoffencreaties. In ons VOLUMENVLIES-ASSORTIMENT vindt u gegarandeerd de juiste stabilisator voor gebruik in jassen, voor quilten of voor handwerk. Zacht, niet erg volumineus tot zeer volumineus: U zal versteld staan van de kwaliteit.

Het traditionele merk met de vinger aan de pols

Vlieseline geeft zichzelf digitaal opnieuw vorm

Al meer dan 75 jaar biedt het merk Vlieseline een uitgebreid assortiment stabilisators voor kleding en de creatieve sector. Onze Vlieseline producten behoren tot de bekendste en best verkochte stabilisators voor hobbykleermakers, ateliers en professionele kleermakers. Vlieseline put daarbij uit de diverse knowhow van het Freudenberg Vliesstoff-onderzoek. Met onze productinnovaties lopen we altijd voorop. Ook Vlieseline stopt niet bij de digitale wereld. Met onze nieuwe website bieden wij u de mogelijkheid om Vlieseline en haar diverse mogelijkheden op een handige en tijdige manier te herontdekken. Veel plezier met het browsen!

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Vlieseline handelt verantwoord

Als onderdeel van de Freudenberg-groep is ondernemerschap ook voor het merk Vlieseline altijd gekoppeld aan verantwoord gedrag. Vlieseline stelt hoge eisen aan de kwaliteit en prestaties van haar producten, maar ook aan technologisch volwassen processen en normen om betrouwbare producten aan te bieden die perfect zijn afgestemd op de wensen van onze klanten. Innovatie betekent ook dat we ons assortiment uitbreiden met milieu- en gezondheidsvriendelijke producten (deels Oeko-Tex gecertificeerd) gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, katoen of soja. Op het gebied van assemblage, bijvoorbeeld op maat snijden of verpakken, werken we samen met lokale maatschappelijke instellingen, zoals diaconale werkplaatsen en werkplaatsen voor gehandicapten.

Onze partners

Een creatief merk met creatieve partners

Vlieseline werkt samen met verschillende partners in alle facetten van vakmanschap en creativiteit. Bekende tijdschriften voor doe-het-zelfmode, traditionele stoffen- en naaigarenfabrikanten en Europese naaimachinefabrikanten vertrouwen op onze expertise. Samen ontstaan zo creatieve projecten rond het thema naaien.

Over Vlieseline

Vlieseline is al meer dan 75 jaar onmisbaar voor allerlei toepassingen in kleding en op creatief gebied. Onze producten behoren tot de bekendste en best verkochte stabilisators voor hobbykleermakers, ateliers en professionele kleermakers.

Onze hoogwaardige en betrouwbare producten vormen de basis voor perfecte oplossingen.

Contactgegevens

Freudenberg Performance Materials Apparel GmbH & Co. KG
Vlieseline
69465 Weinheim
Germany

Hotline +49-6201 / 2721671

Action_GetInContact